• +385 23 777 032
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

O tvrtki Blistavi dom

Blistavi dom nije običan servis za čišćenje. Sigurno se pitate kako je to moguće, zato pročitajte tekst u nastavku i uvjerite se :)

Po čemu smo drugačiji?

Mijenjamo pogled na industriju čišćenja, čistimo s ljubavlju, koristimo vrhunsku opremu i ekološki prihvatljiva sredstva za čišćenje, uvažavamo mišljenje zaposlenika i nagrađujemo najbolje, osigurani smo od štete, stojimo na raspolaganju 24/7, recikliramo.

Već smo polako dosadni, ali ima toga još:

Pišemo blog o čišćenju, nagrađujemo vjernost, pristupamo individualno svakom klijentu, besplatno savjetujemo svoje klijente.

Klikom na link saznajte što o nama kažu stručni novinari časopisa Lider!

Image

"Neki naš posao zovu samo čišćenjem. Mi ga zovemo revolucijom u industriji čišćenja!"

Povijesni pregled

Servis za čišćenje Blistavi dom d.o.o. osnovan je 2015. godine u Zadru i od tada bilježi kontinuirani rast na svim poljima. U nastavku pročitajte najvažnije događaje u našoj kratkoj ali zanimljivoj povijesti.

Rujan, 2015

Osnivanje Blistavog doma

25. rujna 2015. godine direktorica Blaženka je svoju ljubav prema čišćenju odlučila pretvoriti u pravi posao. Feštalo se do dugo u noć. Već smo sutra krenuli u akciju!

Rujan, 2015

Siječanj, 2016

Akvizicija novih klijenata

Polako stvaramo mrežu stalnih klijenata koji su s nama i danas. Pretežito se baziramo na usluge povezane s turizmom - vođenje i čišćenje vila i apartmana.

Travanj, 2017

Promjena modela poslovanja

Shvaćamo kako se ne možemo bazirati samo na čišćenje turističkih objekata pa intenzivno radimo na razvoju usluga čišćenja poslovnih i stambenih prostora te građevinskog čišćenja.

Travanj, 2017

Rujan 2018

Nove usluge

Nadograđujemo portfolio usluga i uvodimo dubinsko čišćenje namještaja, strojno pranje podova i čišćenje stubišta.

Prosinac, 2019

Rekordan rast

Rasturamo cijelu 2019. godinu i ostvarujemo porast prihoda veći od 100%. Već radimo velike i ozbiljne poslove.

Prosinac, 2019

Listopad, 2020

Novi ured

Inovativni Zadar prepoznaje našu ambiciju i inovativnost pa se selimo u veći poslovni prostor. Poduzetnički inkubator je baš ono što nam treba.

Siječanj, 2021

Velike promjene

Odlučili smo se na širenje u druge dijelove Republike Hrvatske. Razvijamo franšizu, okrećemo se digitalizaciji i umjetnoj inteligenciji.

Siječanj, 2021

Rujan, 2022

Razvoj nove aplikacije

Razvoj nove aplikacije BD za praćenje učinkovitosti i rada zaposlenika.

Siječanj, 2023

Razvoj projektne aplikacije

Razvoj projektne aplikacije PM Blistavi dom za zaposlenike, klijente i druge poduzetnike. Vjerujemo kako aplikacija može uštedjeti vrijeme i novac drugim poduzetnicima.

Siječanj, 2023

Vizija i misija

Vizija

  • Postati lider u svom sektoru - Kvalitetnim radom i konstantnim ulaganjima želimo postati vodeći servis za čišćenje u regiji
  • Vlastita linija ekoloških sredstava za čišćenje - U skoroj budućnosti cilj nam je sva kemijska sredstva za čišćenje zamijeniti ekološkima
  • Razvoj aplikacije - Aplikacija će sadržavati komponente koje će olakšati sam proces narudžbe i realizacije usluge čišćenja

Misija

  • Individualan pristup - Naš servis za čišćenje svakom klijentu pristupa individualno te nastoji ostvariti njegovo maksimalno zadovoljstvo
  • Ulaganje u ljudske resurse - Usavršavanje radnika i briga o zdravlju i sigurnosti na radu
  • Održivi razvoj - Briga o zaštiti okoliša i drugim elementima održivog razvoja

Zašto odabrati Blistavi dom?

Podrška 24/7

Podrška 24/7

Naša korisnička podrška rado vam stoji na raspolaganju doslovno dan i noć
Veliko iskustvo

Veliko iskustvo

U 2020. godini odradili smo 13973 sata čišćenja. Iskustvo je na našoj strani :)
Uvijek puni energije

Uvijek puni energije

Uvijek dajemo 100% sebe, kao da smo na baterije :)

Naša brošura

Za sve koji žele znati više pripremili smo zanimljivu brošuru u kojoj su detaljno pojašnjene naša misija i vizija, kao i usluge koje nudimo. Preuzmite brošuru i javite nam dojmove :)

Preuzmi

Upoznajte naš management!

Kada je vaša misija biti najbolji u onome što radite, trebaju vam najbolji ljudi koji vas stalno guraju naprijed. U nastavku upoznajte management naše tvrtke.
Blaženka Golub
Blaženka GolubCEO & vlasnica
Blaženka Golub
Blaženka GolubCEO & vlasnica
Po prirodi vrlo draga i komunikativna, u poslu vrlo predana i uspješna. Svakodnevno sudjeluje u kreiranju strategije tvrtke, a preko sezone dobije sposobnost da bude na nekoliko mjesta istovremeno.

Tonka Golub
Tonka GolubStrategija & razvoj
Tonka Golub
Tonka GolubStrategija & razvoj
Financije ima u malom prstu, a razvoj strategije u prstu do maloga. Po prirodi jako društvena, a u poslu jako precizna i direktna. Njena super moć je ta da može raditi cijeli dan i noć, par dana zaredom, pritom ne spavajući ni sekunde.

Filip Živković
Filip ŽivkovićProdaja & marketing
Filip Živković
Filip ŽivkovićProdaja & marketing
S obzirom da ovaj tekst pišem sam, neću se hvaliti. Dapače, iznijet ću nekoliko svojih mana kao npr. maltretiranje s objavama i storyima na facebooku i instagramu, zahvaljivanje klijentima po sto puta i sl.

Kim Dumičić
Kim DumičićPR & ljudski resursi
Kim Dumičić
Kim DumičićPR & ljudski resursi
Prijave kandidata za posao vješto pohranjuje i ne zaboravlja im imena, a njezina je komunikativnost ključ vođenja odnosa s javnošću. U sezoni uvijek izvlači asa iz rukava zbog čega radnika nikad ne nedostaje.

Sad kad ste nas upoznali, pitamo Vas:koji servis za čišćenjećete odabrati?