• 097 650 5988
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Praktični saveznik u borbi s bakterijama

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Oduvijek sanjate o jedinstvenom uređaju kojim brzo i efikasno možete dezinficirati sve predmete i površine u svom kućanstvu ili poslovnom prostoru? Bakterije, virusi i mikrobi najčešći su izvor zaraze i svih vrsta bolesti. Današnjim blogom prezentiramo Vam revolucionarni uređaj Clorox Total 360. Ovim uređajem iz snova riješite se bakterija u veoma kratkom vremenu i budite uvjereni kako će Vas Vaše zdravlje nagraditi. U nastavku slijedi opis glavnih karakteristika navedenog proizvoda.

 

Stroj se sastoji od elektrostatičke mlaznice i spremnika za tekućinu. Mlaznica raspršuje tekućinu na način da razrađuje kapi tekućine na sitne čestice koje savršeno prijanjaju na različite predmete i površine. Na taj način, mlaznica omogućuje punu prekrivenost površine što vodi do učinkovite dezinfekcije. Clorox tekućina dolazi u dvije varijante, jedna koja odgovara grubim površinama, a čisti namještaj i ostale predmete koji se često koriste. Druga varijanta tekućine  služi za temeljitu dezinfekciju svih predmeta i površina.

                     

Opisana tekućina u roku od 5 sekundi ubija 99,99% svih bakterija. Ovim uređajem iz vlastita kućanstva ili poslovnog prostora egfikasno možete ukloniti sve vrste virusa prehlade, bakterije i neugodne mirise. Česti izvori zaraze u kućanstvu su salmonela, legionela i stafiokok, a uz pomoć ovog uređaja riješite se svih strahova u nekoliko sekundi. Uređaj je jako korisno primijeniti i u sljedećim prostorijama: teretana, svlačionice, bolnice, kuhinje, škole, hoteli i slično. 

Kako koristiti ovaj uređaj?

Prilikom korištenja Cloroxa, uzmite mlaznicu u ruke i odmaknite se od područja koje dezinficirate barem pola metra. Započnite program dezinfekcije i laganim kružnim pokretima raspršujte čestice tekućine po željenom području. Nakon dezinfekcije nije potrebno prebrisati površine, jedino u slučaju da želite dodatno ispolirati najdraže Vam predmete. Nakon cijelog postupka, Vaš je životni ili radni prostor u potpunosti siguran i čist.

Budući da je uređaj Clorex Total 360 izuzetno lagan za korištenje i štiti zdravlje cijele obitelji i kolega, dajemo mu ocjenu 5 od 5. 

 

✨✨✨

P.S. Ako trebate usluge profesionalnog servisa za čišćenje u Zadarskoj županiji, tu smo za Vas. Više o našim uslugama saznajte na našoj web stranici: www.blistavidom.hr!