• +385 23 777 032
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kako se motivirati za čišćenje kuće ili stana?

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Rijetki među nama se ujutro probude sa željom i motivacijom da dan provedu čisteći svoju kuću ili stan. Zato je veoma važno pronaći svoju unutarnju motivaciju koja će biti dovoljno jak poticaj da uspješno izvršite zadane zadatke. Ne odgađajte neizbježno, nego se uz pomoć nekoliko naših savjeta uhvatite u koštac s kućanskim obvezama. 

 

 

Jučer ste isplanirali počistiti spavaću sobu, presložiti odjeću u ormaru, generalno očistiti kuhinju ili nešto sasvim treće? Danas je motivacija za čišćenjem znatno niža nego jučer i ne znate što učiniti? Odabrali biste popodnevno spavanje, kavu s prijateljima ili čitanje knjige, a svjesni ste da obaveze čekaju iza ugla?

 

 

Servis za čišćenje Blistavi dom još jednom je tu za Vas! Predlažemo da ne odgađate obaveze koje ste si zadali jer će sa svakim idućim danom biti samo veće. Sigurno želite sve obaviti kako treba, a pravo je vrijeme za to baš danas. Uhvatite se potrebnih sredstava i opreme i započnite s aktivnostima čišćenja.

 

 

Blistavi dom uvijek Vam nudi alternativu zvanja u pomoć svog najvećeg saveznika. Ako Vaši financijski resursi to dozvoljavaju, vrlo rado ćemo poslati svoj profesionalni tim čistača na Vašu lokaciju. Ipak, svjesni smo da se brojni naši čitatelji tek povremeno odluče počastiti svoje kućanstvo profesionalnim čišćenjem pa većinom čiste sami.

 

 

Budući da ne radimo razliku između svojih čitatelja i vjernih klijenata, sa svima želimo podijeliti što nas zapravo motivira na čišćenje. 

Bilo bi nam iznimno drago da Vam neki od ovih savjeta uistinu pomognu i pokrenu potpunu eksploziju čišćenja u Vašem domaćinstvu.

 

 

Prije nego ustanete i uhvatite se posla, pročitajte zašto biste to upravo sad trebali učiniti i što će Vam pomoći da čišćenje bude ugodno.

 

 

1. Uvijek čistite sa sredstvima koje volite

2. Pročitajte pokoji savjet za čišćenje

3. Započnite s najtežim zadacima pa se prebacite na lakše

4. Slušajte glazbu dok čistite

5. Pjevajte iz sveg glasa

6. Nazovite nekoga i razgovarajte za vrijeme čišćenja

7. Čistite zajedno s djecom i partnerom

8. Pogledajte kreativna videa o čišćenju i inspirirajte se njima

9. Zadajte si vremenski rok nakon kojeg prestajete čistiti

10. Pozovite prijatelje i rodbinu u pomoć

11. Obucite nešto što Vam izvrsno pristaje

12. Nagradite se nakon čišćenja

15. Uživat ćete u pogledu na blistavo čist dom

 

 

Sigurni smo da ćete se osjećati puno puno bolje nakon čišćenja jer ćete skinuti barem jednu obavezu s uma, a sami pogled na blistav i  čist dom izazvat će Vam erupciju zadovoljstva. 

 

 

Iskušajte naše savjete, nećete požaliti!

 

✨✨✨

P.S. Ako trebate usluge profesionalnog servisa za čišćenje u Zadarskoj županiji, tu smo za Vas. Više o našim uslugama saznajte na našoj web stranici: www.blistavidom.hr!