• +385 23 777 032
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Zašto mame zaslužuju čistu kuću?

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Svaka je mama najbolja mama na svijetu i svaka se suočava s istim dnevnim zadacima. Pospremanje kuće u kojoj borave djeca postaje nemoguća misija, a čistoća životnog prostora neostvarena želja svake mame. Dok počistite jednu prostoriju djeca demoliraju drugu i tako u krug. Danas je Blistavi dom tu za sve mame, pozovite nas u pomoć i uživajte u čistoći svog doma!

 

Kako očistiti kuću dok u njoj borave Vaša djeca?

Na koji način organizirati dan da se sve stigne?

Zašto se rezultati čišćenja ne vide već nakon nekoliko minuta?

- Pitanja su ovo koja muče mnoge mame. Umorne ste, nenaspavane, ne sjećate se kad ste u miru popili kavu ili sjedili na terasi?

 

Servis za čišćenje Blistavi dom Zadar zna kako Vam je. I naše djelatnice svakodnevno moraju uskladiti radne obveze s onim kućanskim i majčinskim. Priznajemo da nije lako organizirati svoje vrijeme kad ono uvelike ovisi o potrebama Vaše djece.

Današnji blog ne posvećujemo samo mamama nego i članovima njezine obitelji koji trebaju sudjelovati u čišćenju i pospremanju svih prostorija.

U nastavku Vam pokazujemo zašto su mame zaslužile čist dom i zašto ih već danas trebate nagraditi generalnim čišćenjem?

 

1. Mame su prezaposlene i zaslužuju nagradu

 

Supruge i majke trebate počastiti čišćenjem kuće zato što su prezaposlene od rođenja djece pa sve do njihova odrastanja. Dok su djeca malena radi se o stalnom dizanju noćima, pripremi kašica, mijenjanju pelena. Kasnije mame voze djecu na trening, voze ih u vrtić i školu, s njima pišu zadaće i vježbaju. Uz to, nekim čudom mame stignu otići na posao, skuhati ručak, urediti sve što treba i dati nam beskrajnu ljubav.

Danas su mame zaslužile slobodan dan od svih kućanskih obaveza. Danas neka ručak pripremi suprug, a djeca operu posuđe i počiste stan. Ako je ipak bolji odabir odlazak na izlet u prirodu, nazovite ekipu Blistavog doma, dok se vratite Vaš će dom blistati! Ako jednu stvar možete ukloniti s dnevne liste svojih obaveza, neka to bude čišćenje. Ako se pitate zašto, odgovor je jer to zaslužujete!

 

2. Nitko istinski ne voli čišćenje

 

Složit ćemo se kako svi mi volimo ući u čist dom i vidjeti rezultate svog uspješnog čišćenja. Čak i oni kojima je higijena prioritet nad svim ostalim, čak i oni koji vole isključiti misli dok čiste i peru, zaista ne vole aktivnosti čišćenja. Kad je vani loš dan ili kad ste baš dobrog raspoloženja za čišćenje, možemo reći da je tad riječ o željenoj i ugodnoj aktivnosti.

Ipak većinu vremena se odričete nekih užitaka kako biste odradili neizbježne aktivnosti čišćenja i pospremanja. Naručite servis za čišćenje i za vrijeme čišćenja pročitajte knjigu, odite u kino, igrajte se s djecom ili uživajte s partnerom, mi to možemo učiniti za Vas!

 

3.  Vrijeme

 

Dobro znamo da nemamo svo vrijeme ovoga svijeta na raspolaganju. Dan ima 24 sata a godina 365 dana. Ono što ne stignete obaviti u tom vremenu morate prebaciti na drugo razdoblje. Mame uistinu nemaju vremena na bacanje, zbog toliko obaveza ne posvete se dovoljno same sebi. Mame zaslužuju vrijeme koje ne moraju posvetiti nikom drugom nego sebi. 

Neka Vaša supruga ili majka danas ode na druženje s prijateljicama, u kupovinu stvari koje trebaju samo njoj. Naručite čišćenje za svoju voljenu osobu i omogućite joj dan za punjenje baterija. Pozitivna energija i sreća na njezinom licu usrećit će i Vas. Neka servis za čišćenje Blistavi dom danas bude Vaš saveznik, nazovite nas i naručite čišćenje zajedničkog doma!

 

Usrećite svoju mamu uslugom čišćenja, baš svaka danas zaslužuje predah i odmor!

 

✨✨✨

P.S. Ako trebate usluge profesionalnog servisa za čišćenje u Zadarskoj županiji, tu smo za Vas. Više o našim uslugama saznajte na našoj web stranici: www.blistavidom.hr!