• +385 23 777 032
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Frequently Asked Questions

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

1. Koji je najbolji servis za čišćenje u Zadru i Zadarskoj županiji?

Najbolji servis za čišćenje na području Zadra i Zadarske županije je servis za čišćenje Blistavi dom. O tome govori bogato iskustvo zaposlenika, rad s kvalitetnim sredstvima i opremom te zadovoljstvo i  vjernost brojnih klijenata.

2. Koje usluge čišćenja nudite?

Blistavi dom Zadar obavlja čišćenje svih vrsta objekata pa tako možete naručiti generalno čišćenje, redovito održavanje kuće ili stana, čišćenje nakon građevinskih radova, čišćenje stubišta, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje vila i apartmana, dubinsko čišćenje kauča i madraca, dubinsko čišćenje tepiha i tepisona, čišćenje bazena te strojno pranje poda.

3. Kako se naplaćuje generalno čišćenje?

Generalno čišćenje u servisu za čišćenje Blistavi dom naplaćuje se po satu po jednom djelatniku. Ukupna cijena formira se na temelju ukupnog broja sati svih djelatnika. Za sva ostala čišćenja određuje se paušalna cijena koja u obzir uzima kvadraturu i vrstu prostora koji se čisti.

4. Kad mogu naručiti uslugu čišćenja?

Uslugu čišćenja možete naručiti od ponedjeljka do subote u terminima između 8:00 i 20:00 h. Uslugu čišćenja najbolje je naručiti nekoliko dana unaprijed, a po potrebi vršimo i hitne intervencije.

5. Koje još usluge nudite osim čišćenja?

Osim čišćenja svih vrsta objekata, u mogućnosti smo ponuditi čišćenje bazena, pranje prozora, pranje i peglanje posteljine, održavanje vrta, organiziranje ormara, održavanje nekretnine, uslugu kućnog majstora te posebne usluge za iznajmljivače i goste u kućama za odmor. 

6. Koje usluge pružate vlasnicima i gostima u kućama za odmor?

Osim čišćenja kuće i bazena te pranja i peglanja posteljine, iznajmljivačima omogućujemo korištenje Deluxe paketa, potpunog vođenja kuće za odmor (rezervacije, naplata, komunikacija s gostima). Nudimo i VIP usluge organizacije popratnih aktivnosti, a kreirali smo i uslugu Podrška za goste kojima smo dostupni 24/7.