• 097 650 5988
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Koliko često trebamo čistiti svoj dom?

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Savjeti za čišćenje pisani su za žene srednje životne dobi, a vi ne spadate u tu skupinu? Zanima Vas koliko čišćenja je potrebno Vašem kućanstvu, ali niste spremni odvojiti previše sati u danu za to? Želite ravnomjerno rasporediti obveze čišćenja s partnerom, članom obitelji ili cimerom?

Blistavi dom još je jednom tu za Vas! U današnjem blogu otkrivamo Vam koliko Vam je čišćenja stvarno potrebno!

 

Donosimo Vam nekoliko osnovnih kategorija, nadamo se da ćete se uspjeti svrstati u neku. :)

 

 

- Studenti/Mladi/Cimeri -

Studentski život često je prepun obaveza, ali uvijek se stignete i zabaviti. Kako bi Vaš stan, dom ili kuća uvijek bili spremni za druženje, potrebno je tjedno čišćenje u trajanju od oko 3 sata. Preporučujemo pravednu raspodjelu posla između cimera na način da ono što čistite ovaj tjedan, sljedeći tjedan zamijenite s cimerom. 

 

- Obitelji s djecom - 

Ukoliko se svrstavate u ovu skupinu, svjesni smo da slobodno vrijeme želite provoditi s obitelji. Uključite partnera/partnericu i djecu u obveze čišćenja. Kako bi Vaše kućanstvo uvijek izgledalo lijepo, bit će Vam dovoljno oko 5 sati tjednog čišćenja. Svakodnevno pospremite i počistite ono što je nužno, a jedan dan u tjednu posvetite generalnom čišćenju zajedno sa svojom obitelji. Na taj način, ne gubite previše vremena na čišćenje, a provodite vrijeme s Vašim najdražima. 

 

- Čišćenje ureda -

U uredu provodimo 8 i više sati u danu pa ga je vrlo važno redovito održavati čistim. Preporučujemo Vam tjedno čišćenje svih predmeta, podova i sanitarija. Ako si zajedno s kolegama ne možete priuštiti sat ili dva za čišćenje, Blistavi dom umjesto Vas može održavati Vama omiljeni radni prostor. 

 

- Čišćenje stubišta -

Predstavnik ste stanara svoje zgrade i dužni ste voditi računa o čistoći stubišta i lifta? Blistavi dom je na raspolaganju! Poželjno bi bilo očistiti stubište jednom tjedno, kako bi Vaša zgrada blistala u čistoći.

 

- Čišćenje kad nemate vremena -

Zauzeti ste poslovnim i privatnim obvezama pa čišćenje nikako ne dolazi na red? Razumijemo Vas, zbog čega predlažemo minimalno tjedno čišćenje u trajanju od 3 sata. Nadamo se da će Vaš raspored uskoro omogućiti više slobodnog vremena za čišćenje.

 

- Osobe starije životne dobi - 

Cijeli svoj život privređujete za kućanstvo i redovito ga održavate? Zaslužili ste odmor! Preporuka Blistavog doma je da prepustite čišćenje svojim bližnjima i uživate u umirovljeničkim danima :) 

 

Nadamo se da smo Vam pomogli s današnjim savjetima, uživajte u čišćenju! :)

 

✨✨✨

P.S. Ako trebate usluge profesionalnog servisa za čišćenje u Zadarskoj županiji, tu smo za Vas. Više o našim uslugama saznajte na našoj web stranici: www.blistavidom.hr!